Trgovina Ninchy

Splošni pogoji poslovanja

 1. Upravitelj spletne strani

NINA JANC s.p.(v nadaljevanju ponudnik)
Povšetova ulica 91,1000 Ljubljana
Odgovorna oseba: Nina Janc
elektronski naslov: info@ninchy.si
gsm: 070-507-495.

 1. Naročanje izdelkov

Naročilo v naši spletni trgovini je zelo preprosto, tako da lahko opravi nakup brez kakršnega koli računalniškega predzananja prav vsaka oseba.

 1. Izberete izdelek za katerega ste se odločili
 2. Kliknete na košarico ali gumb “Prikaži košarico”
 3. V košarici preverite, če ste zbrali pravilne izdelke in količino le teh
 4. Naslednji korak je, da pritisnete gumb spodaj “zaključi nakup”
 5. odpre se vam okno kamor vnesete vaše osebne podatke in podatke za dostavo v kolikor so le te drugačni
 6. Izberete še način plačila in zaključite nakup
 7. Na vaš elektronski naslov, bo prišlo sporočilo, da ste nakup uspešno zaključili.

Naročnik odgovarja za podatke, dane v procesu izvajanja naročila. Ponudnik ne odgovarja za morebitne napake pri prevzemu zaradi napačno podanih podatkov naročnika«.

 1. Popravljanje in preklic oddanih naročil

Naročnik lahko napačno naročilo prekliče ali popravi tako, da pošlje elektronsko sporočilo s preklicem ali popravkom naročila na elektronski naslov: info@ninchy.si še isti dan, kot je naročilo oddal.

 1. Naročila in prevzem

Vsa naročila, oddana na spletni strani www.ninchy.si pripravi in odpremi ponudnik. Naročnik se za čas ter stroške dostave dogovori s ponudnikom paketne dostave. Naročeno blago uporabnik prevzame od dostavljavca paketa.
Če naročnik naročenega blaga od dostavne službe ne prevzame, ga dostavna služba po preteku vseh rokov vrne ponudniku, le-ta hrani vrnjeno blago od dneva vrnitve, še sedem dni. V tem primeru naročnik ob ponovnem naročilu krije stroške dostave v celoti. V kolikor se naročnik po preteku sedmih dne ne oglasi, gre naročeno blago ponovno v prodajo.
Če pride na strani ponudnika do kakršne koli spremembe pri odpremi naročenih izdelkov, bo ponudnik naročnika o tem obvestil po telefonu (v kolikor ga je naročnik ob naročilu podal) in e-sporočilu.
Vse fotografije artiklov so pristne in so last ponudnika.

 1. Cene in plačila

Znesek predračuna plačate preko univerzalnega plačilnega naloga (UPN). Zapolnite ga s podatki, ki ste jih prejeli v e-sporočilu.
Po prejetem plačilu se bodo naročeni izdelki poslali s paketno dostavo na naslov, ki ste ga navedli v postopku naročila. Stroški pošiljanja so odvisni od velikosti in teže izdelkov.
Naročnik plača blago po cenah, ki veljajo na dan, ko je bilo naročilo oddano. Vse cene so navedene v evrih in vključujejo morebitni DDV. Ponudnik si pridržuje pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno.
Ponudnik  omogoča plačilo z nakazilom na TRR ponudnika pred prevzemom ali pa preko plačilnih kartic, navedenih pri načinih plačila. Naročnik, ki kupuje za namene podjetja naj ponudniku posreduje podatke za izdajo računa.

 1. Reklamacije

 Vsako reklamacijo bo ponudnik obravnaval v skladu z določili zakona o varstvu potrošnikov. Naročnik ima pravico, da v 2 (dveh) dneh po prejemu blaga pisno sporoči reklamacijo na elektronski naslov: ninchyjanc@gmail.com , kjer v predmet sporočila zapiše Reklamacija in obvezno priloži fotografijo reklamiranega artikla. Ponudnik bo v dogovoru s kupcem pripravil dobropis, zagotovil menjavo izdelkov v čim krajšem času ali vrnil celotno kupnino najkasneje v roku 15 dni oziroma mu bo v primeru da reklamacija ne bo upravičena, posredoval pisno razlago vzroka neupravičene reklamacije.
Vse spore, ki ne bodo rešeni na tak način, bo reševalo pristojno sodišče v Ljubljani.

 1. Varnost

 Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanje osebnih podatkov, naročil ter plačil. Ponudnik ne prevzema nobene odgovornosti in ne more biti odškodninsko odgovoren za kakršnekoli poškodbe računalniške/strojne opreme ali druge lastnine ter morebitne vnose virusov, ki bi lahko prizadeli uporabnikovo opremo zaradi obiska spletne strani, prenosov besedil, slik, podatkov. Uporabnik je prav tako sam odgovoren za varovanje svojih podatkov. Uporabnik jamči za točnost in resničnost vseh posredovanih podatkov ter ponudniku odgovarja za morebitno nastalo škodo, zaradi netočnih in neresničnih podatkov.

 1. Pravica do zasebnosti

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) in Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEK-om, Ur. list RS, št. 43/2004). Vsi podatki, pridobljeni s spletne strani: ninchyjanc.si, bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostale potrebne komunikacije.

 1. Komunikacija

Željo naročnika, da ne želi prejemati reklamnih sporočil, bo ponudnik brezpogojno upošteval.

 1. Lastninska pravica

Ponudnik si pridržuje lastninsko pravico na poslanih izdelkih, vse dotlej dokler le-ti niso v celoti plačani.

Splošni pogoji poslovanja spletne strani ninchyjanc.si začnejo veljati z 18.06.2020.