Trgovina Ninchy

Zimski dvojček 2 – Bio bronhial in Med z žajbljem

22,40

Dvojček 2 združuje čebelja produkta za izredno podporo imunskemu sistemu in spodnjemu delu dihal.

Več o Bio bronhial sirupu
Sestavini, združeni z gorskim medom sta izvleček janeža in navadna meta. Sirup Bio bronhial je namenjen lažjemu izkašljevanju.
Priporočen odmerek: 3x dnevno ena čajna žlička.
Poleg uživanja sirupa Bio bronhial priporočamo uživanje HOJEVEGA MEDU, le-ta po svojem namenu prav tako podpira spodnji del dihal. Hojev med velja za enega najmanj sladkih medov. Kadar ga uživate zaradi težav s spodnjim delom dihal, priporočamo uživanje “na žlico”.
Med z žajbljem - več o tem
Med z žajbljem vsebuje široko paleto učinkovin, ki predvsem preventivno pomagajo vzdrževati vašo splošno zdravstveno dobrobit. Med z žajbljem ima že sam po sebi lahko prebavljive sladkorje, istočasno pa vsebuje ogromno telesu prijaznih encimov, vitaminiv, aminokislin, mineralov in kislin. V našem izelku smo združili domači med in žajbelj. Odličen prehranski dodatek za vzdrževanje vašega dobrega počutja.
Šifra: Zimski dvojček 2 Kategorija:

V dvojčku 2 sta združena čebelja produkta za dobro počutje kot odlična podpora imunskemu sistemu. Produkta, primerna za uživanje tudi kot preventiva, še posebej v mrzlih zimskih dneh, ko smo občutljivejši za prehlade in virozna obolenja. Medena izdelka iz čebelje zakladnice, sta nepogrešljiva pri premagovanju zimskih prehladov in za dobro počutje.

  • Matični mleček mešanica – v gozdnem medu zmešan čisti matični mleček, propolis i cvetni prah
  • Med z žajbljem vsebuje široko paleto učinkovin, ki predvsem preventivno pomagajo vzdrževati vašo splošno zdravstveno dobrobit. Med z žajbljem ima že sam po sebi lahko prebavljive sladkorje, istočasno pa vsebuje ogromno telesu prijaznih encimov, vitaminiv, aminokislin, mineralov in kislin. V našem izelku smo združili domači med in žajbelj. Odličen prehranski dodatek za vzdrževanje vašega dobrega počutja.
Teža 700 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zimski dvojček 2 – Bio bronhial in Med z žajbljem”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja