Trgovina Ninchy

Zimski dvojček 3 – Bio bronhial in Sivka in med

21,00

Dvojček 3 združuje čebelja produkta za izredno podporo imunskemu sistemu in spodnjemu delu dihal.

Več o Bio bronhial sirupu
Sestavini, združeni z gorskim medom sta izvleček janeža in navadna meta. Sirup Bio bronhial je namenjen lažjemu izkašljevanju. Priporočen odmerek: 3x dnevno ena čajna žlička. Poleg uživanja sirupa Bio bronhial priporočamo uživanje HOJEVEGA MEDU, le-ta po svojem namenu prav tako podpira spodnji del dihal. Hojev med velja za enega najmanj sladkih medov. Kadar ga uživate zaradi težav s spodnjim delom dihal, priporočamo uživanje “na žlico”.
Šifra: Zimski dvojček 3 Kategorija:

V dvojčku 3 sta Sivka in med ter Bio bronhial. Produkta sta primerna za uživanje. Pomagata kot preventiva, še posebej v mrzlih zimskih dneh, ko smo občutljivejši za prehlade in virozna obolenja. Medena izdelka iz čebelje zakladnice, sta nepogrešljiva pri premagovanju zimskih prehladov in za dobro počutje.

  • Biobronhial sirup – nežen sirup za blaženje vnetnih procesov spodnjega dela dihal, za lažje izkašljevanje, primeren tudi za otroke, po dopolnjenem drugem letu starosti. Sirup je narejen na osnovi gorskega medu.  Sestavine: voda, Gorski med, izvleček janeža, navadna meta.
  • Sivka in med (sivka v gozdnem medu), vsebuje široko paleto učinkovin, ki predvsem preventivno pomagajo vzdrževati vašo splošno zdravstveno dobrobit, največ v smislu umirjanja razdraženosti in blaženja nespečnosti. Odličen prehranski dodatek za vzdrževanje vašega dobrega počutja.
Teža 700 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zimski dvojček 3 – Bio bronhial in Sivka in med”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja