Trgovina Ninchy

Sale!
, ,

Zimski tris 1- Bio bronhial & Matični mleček & Naravni med z dodatkom smrekovih vršičkov

Original price was: €34,40.Current price is: €30,90.

Tris 1 združuje čebelje produkte za izredno podporo imunskemu sistemu in spodnjemu delu dihal.

Več o Matičnem mlečku
Mešanica cvetnega prahu, propolisa in čistega matičnega mlečka v gozdnem medu Na voljo v treh različnih gramažah.
Izredno močan prehranski dodatek, ki pripomore k izdatnejši zaščiti pred prehladi in virozami. Dobro ga je pričeti z jemanjem že pred kužnimi obdobji, torej v začetku jeseni. Ena čajna žlička dnevno, zadostuje za preventivno zaščito preko celega dne. Kurativno pa ne zaužijemo nikdar več kot štiri čajne žličke dnevno. Pripravka ni priporočljivo mešati v čaj ali kakšen drug pripravek, dobro ga je užiti “na žlico” (polizati).
Več o Bio bronhial sirupu
Sestavini, združeni z gorskim medom sta izvleček janeža in navadna meta. Sirup Bio bronhial je namenjen lažjemu izkašljevanju. Priporočen odmerek:     3x dnevno ena čajna žlička. Poleg uživanja sirupa Bio bronhial priporočamo uživanje HOJEVEGA MEDU, le-ta po svojem namenu prav tako podpira spodnji del dihal. Hojev med velja za enega najmanj sladkih medov. Kadar ga uživate zaradi težav s spodnjim delom dihal, priporočamo uživanje “na žlico”.
Šifra: Zimski tris 1 Kategorije: , ,

V zimskem trisu so združeni trije čebelji produkti, odlična podpora imunskemu sistemu. Trije produkti, primerni za uživanje tudi kot preventiva, še posebej v mrzlih zimskih dneh, ko smo občutljivejši za prehlade in virozna obolenja. Medeni okusi vseh treh izdelkov so nepogrešljivi pri premagovanju zimskih prehladov. 

  • Matični mleček mešanica – v gozdnem medu zmešan čisti matični mleček, propolis i cvetni prah
  • Med s smrekovimi vršički – smrekovi vršički v gozdnem medu
  • Biobronhial sirup – nežen sirup za blaženje vnetnih procesov spodnjega dela dihal, za lažje izkašljevanje, primeren tudi za otroke, po dopolnjenem drugem letu starosti. Sirup je narejen na osnovi gorskega medu.  Sestavine: voda, Gorski med, izvleček janeža, navadna meta.

 

Teža 520 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zimski tris 1- Bio bronhial & Matični mleček & Naravni med z dodatkom smrekovih vršičkov”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja