Trgovina Ninchy

Jelenova krema ENZBORN

8,50

Jelenova krema Enzborn s kakovostnim čebeljim voskom je primerna za:

  • vsakodnevno nego
  • športne aktivnosti

Imate težave z obremenjeno, razpokano in grobo kožo? Enzborn® Jelenova krema je prava rešitev za tovrstne težave.

Šifra: Jelenova krema Enzborn Kategorija:

Jelenova krema ENZBORN

 

Jelenova krema ENZBORN   je že stoletja preizkušeno domače sredstvo za grobo, razpokano in obremenjeno kožo. Ščiti pred pritisnimi točkami in drgnjenjem zaradi trenja. Preprečuje nastanek mehurjev in poškodb kože med vsemi športnimi in drugimi aktivnostmi, ki zahtevajo dlje ponavljajoče se gibe. Primerna je tudi za vsakodnevno nego občutljivih delov telesa, kot so to npr. komolci, pete,…, kjer je izpostavljenost večja in zato hitreje pride do suhe in razpokane kože. Prav tako je primerna za nego preležanin in različnih težavah, ki nastanejo na koži zaradi udarnin.

Visokokakovostni sestavini D-pantenol in vitamin E v kombinaciji z jelenovim sebumom (loj) v kremi, koži povrnejo prožnost.

 Krema  je dermatološko testirana. Dermatest je kremo ocenil kot zelo dobro. Testi, ki so del njihovega programa, so v  dermatologiji zelo cenjeni in se izvajajo z visokimi znanstvenimi standardi.

Blagovna znamka ENZBORN® je del skupine Eimermacher in ponuja program nege kože za vso družino. Vsi izdelki temeljijo na visokokakovostnih naravnih surovinah. Njihove negovalne linije so prilagojene različnim potrebam kože.  Njihovi izdelki so narejeni z dobro preizkušenimi učinkovinami.  Blagovna znamka ENZBORN® obstaja že skoraj 100 let.

Mazilo lahko nanesemo na željeno mesto večkrat dnevno oz. po potrebi. Mesto nanosa naj bo suho. Z mazilom obdelanega mesta ne povijamo s povoji.

Teža 80 g
Količina

75 ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Jelenova krema ENZBORN”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja