Trgovina Ninchy

Sale!
, ,

Zimski tris 2 – Bio bronhial & Med rdeče pese & Matični mleček

Original price was: €36,40.Current price is: €32,70.

Tris 2 združuje čebelje produkte, kateri izredno podprejo imunski sistem.

Več o Matičnem mlečku
Mešanica cvetnega prahu, propolisa in čistega matičnega mlečka v gozdnem medu Na voljo v treh različnih gramažah.
Izredno močan prehranski dodatek, ki pripomore k izdatnejši zaščiti pred prehladi in virozami. Dobro ga je pričeti z jemanjem že pred kužnimi obdobji, torej v začetku jeseni. Ena čajna žlička dnevno, zadostuje za preventivno zaščito preko celega dne. Kurativno pa ne zaužijemo nikdar več kot štiri čajne žličke dnevno. Pripravka ni priporočljivo mešati v čaj ali kakšen drug pripravek, dobro ga je užiti “na žlico” (polizati).
Več o Bio bronhial sirupu
Sestavini, združeni z gorskim medom sta izvleček janeža in navadna meta. Sirup Bio bronhial je namenjen lažjemu izkašljevanju. Priporočen odmerek: 3x dnevno ena čajna žlička. Poleg uživanja sirupa Bio bronhial priporočamo uživanje HOJEVEGA MEDU, le-ta po svojem namenu prav tako podpira spodnji del dihal. Hojev med velja za enega najmanj sladkih medov. Kadar ga uživate zaradi težav s spodnjim delom dihal, priporočamo uživanje “na žlico”.
Več o Medu iz rdeče pese
Bogat vir silicija in folne kisline
Že naše babice so nam znale povedati, da rdeča pesa »krepi kri«. Danes vemo, da ima številne pozitivne učinke na naše zdravje. Pri čebelarstvu Vasič pa gre takole; med dvema pašama, največkrat je to med pašo akacije in kostanja, ko ni drugih paš, čebelam v napajalnikih vmešajo sok rdeče pese, tako da le-tega čebele same »skonzervirajo« v med, med pa je eden najmočnejših naravnih konzervansov.

Dokazano pesa krepi imunski sistem, blaži prebavne težave, blaži znake zaprtja, niža raven holesterola in nenazadnje deluje proti anemiji (slabokrvnost). Rdeča pesa je tudi bogat vir silicija in folne kisline.

Šifra: Zimski tris 2 Kategorije: , ,

V zimskem trisu so združeni trije čebelji produkti, za podprt imunski sistem in dobro počutje.

  • Matični mleček mešanica – v gozdnem medu zmešan čisti matični mleček, propolis i cvetni prah
  • Med rdeče peserdeča pesa v medu, ki jo pri tem produktu čebela sama preoblikovala v med!! Čebeli je na posebnih pitalnikih ponujen sok ekološko pridelane pese, iz katerega čebela, s pomočjo svojih žlez proizvede nektar – tokrat pesin. Torej, zmotno je misliti, da je v kozarcu mešanica medu in klasičnega, termično obdelanega soka temveč je v kozarcu pesin sok, ki gaje čebela sama preoblikovala v med in s tem ohranila vse sestavine pese ter medu. Na ta način je pesin sok konzerviran in ima kakor klasični med skoraj neomejen rok uporabe.
  • Biobronhial sirup – nežen sirup za blaženje vnetnih procesov spodnjega dela dihal, za lažje izkašljevanje, primeren tudi za otroke, po dopolnjenem drugem letu starosti. Sirup je narejen na osnovi gorskega medu.  Sestavine: voda, Gorski med, izvleček janeža, navadna meta.

Vaš imunski sistem vam bo hvaležen.

Teža 520 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zimski tris 2 – Bio bronhial & Med rdeče pese & Matični mleček”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja