Trgovina Ninchy

,

Čiščenje jeter – napitek

45,00

Napitek za čiščenje jeter „Dar Altaja“ je edinstveni izvleček mešanice zdravilnih zelišč goratega Altaja, z raznoliko sestavo, ki je kot dodatek k prehrani koristen za zdravje in boljše počutje.

Šifra: Balzam za čiščenje jeter Kategoriji: , Oznaka:
ČIŠČENJE JETER – NAPITEK 

Izdelek ne vsebuje alkohola čiščenje jeter

Izdelano: Altay, Ruska Federacija

Napitek za čiščenje jeter „Dar Altaja“ je edinstveni izvleček mešanice zdravilnih zelišč goratega Altaja, z raznoliko sestavo, ki je kot dodatek k prehrani koristen za zdravje in boljše počutje. Vsebina in tehnologija izdelave balzama sta sinergija starih tradicij in modernih znanstvenih pristopov. Napitek daje napitkom odličen okus in izvrsten, prijeten vonj divjih goratih zelišč Altaja.

Sestava: semena pegastega badlja, listi brusnice, mete, debelolistne bergenije, zeli deljenolistnega mrkača, šentjanževke, navadnega repika, cvet ognjiča, plodovi šipka, rožni koren ter lubje trepetlike, sladkorni sirup.

Napitek vsebuje: zelišča iz naravnih rezervatov Altaja, vodo naravnih izvirov. Napitek ne vsebuje umetnih barvil in umetnih vonjav, kakor tudi ne gensko spremenjenih organizmov ter  alkohola.

Opozorilo: ne uživajte napitka, če ste alergični na katerokoli njegovo sestavino. Napitek ni priporočljiv za nosečnice in majhne otroke.

Rok uporabe:  2 leti

Zaprto stekleničko hranimo pri temperaturi do + 25°C. Po odprtju stekleničke le to shranjujemo v hladilniku.

Uporaba: 1-2 čajni žlički napitka dodajte v 2 dcl vode, čaja, kave ali druge brezalkoholne pijače.

Vsebina: 250 ml 100 mg napitka vsebuje 61,6 g ogljikovih hidratov. Energijska vrednost 100 mg napitka – 247 kcal/ 1050 kJ

Teža 586 g
Količina

250ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Čiščenje jeter – napitek”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja